قناری قرمز :
قناری قرمز دو نوع ميباشد نوع اول حاصل از جفت گيری قناری با پرنده سيسكين قرمز و نوع دوم با خورانيدن مواد غذايي رنگي آماده و تجارتي و يا فلفل دلمه قرمز رنگ در زمان پرريزی .ايجاد رنگ با روش دوم دوام ندارد و در فصل بعد از بين ميرود . در روش اول پرنده سيسكين نر كه قسمتي از بدنش به رنگ قرمز است با قناري ماده جفت اندازي شده و قناري قرمز حاصل ميشود تنها عيب آنها در اين است كه نسل اين جوجه ها كوچك است و با بزرگ تر شدن پرنده كم رنگ ميشوند . اما درنوع دوم چنانچه در زمان پرريزی فلفل دلمه قرمز رنگ يا كلم قرمز يا چغندر به قناري داده شود پرهايش قرمز ميشود ولي همانطور كه گفته شد اين رنگ قرمز دوامي نداشته و در فصل پرريزي بعدي اگر خورانيدن غذاي رنگي تكرار نشود پرنده به رنگ طبيعي خود باز ميگردد . ضمنا در فصل پرريزي هرچه بيشتر مواد رنگي در دسترس قناری قرار گيرد پررنگتر خواهد شد . البته ضروري است توجه فرماييد كه مصرف بيش از حد فلفل دلمه و همچنين مواد غذايي تجارتي موجب ايجاد ناراحتي گوارشي در پرنده خواهد بود .
قرمز A
قناری قرمز پر رنگ را همواره جزء زیباترین انواع قناری به حساب می آورند . این قناری ظرف حدود پنجاه سال که به منزله پنجاه نسل حیوان است با جدا سازی پدید آمده است .
امروز نوعی از آن مطلوب پرنده دوستان است که شاهپرهایش هم قرمز باشد . به منظور ثابت نگاه داشتن رنگ قرمز باید پرنده را از کوچکی با مواد رنگی گیاهی نظیر کاروتینویید (carotinoide ) و غیره تغذیه کرد و هر بار نیز به هنگام پرریزان از این مواد استفاده نمود .
قرمز B
قرمز روشن که فرانسویان آن را سامون (saumon ) به معنی لاکس مینامند .
انگلیسی ها آن را فروستد (frosted) لقب داده اند . پرنده ای مرغوب است که سفیدی ها و قرمزیهای بدنش یکنواخت باشد .شناخت نوع مرغوب آن نیاز به تجربه دارد این پرنده از نظر جثه و استخوان بندی درشت تر از نوع A است .